torsdag 30 maj 2013

Tre fina nykomlingar i svenska programmet

Marietta, Becka och Capuccino - Tre sockersöta hundar som söker nya, härliga hem i Sverige:


"Marietta är en glad och aktiv dam. Hon har leksinnet kvar och vill gärna busa lite både med människor och sina hundkamrater. Hon springer glatt omkring och delar ut kärleksbevis både till höger och vänster. En liten mys-stund tackar hon heller inte nej till. Hon är godmodig och balanserad till temperamentet. Marietta har kamrater av båda könen och en naturlig auktoritet över de yngre hundarna. Vi söker nu till vår rara och pigga Marietta ett livslångt och tryggt hem där hon får bli en älskad familjehund. Marietta vill väldigt gärna bo med en glad hundkamrat."
Läs mer om Marietta här!



"Becka hittades på gatan i Cernavoda – inte långt från hägnet. Hon var klart desorienterad och mycket rädd. På hennes beteende märktes att hon inte var van att vistas ute på gatan – så hon har antagligen haft en ägare som nyligen övergett henne och nu visste hon inte hur hon skulle bete sig. Becka sörjde sitt tidigare liv. Hon satt inledningsvis långa stunder och bara tittade ut i fjärran – som om hon väntade på någon. Med tiden har hon fäst sig vid personalen i hägnet och blir mycket glad när de ropar på henne och kelar lite. Även vi som besöker hennes hundgrupp får klappa henne och mysa lite. Becka är pigg, social och godmodig och vill gärna söka närhet. Hon är också god vän med de andra hundarna i sin grupp och befinner sig rangmässigt någonstans i mitten. Becka vill inget hellre än att ha tillhörighet så nu söker vi för hennes räkning en kärleksfull familj som välkomnar henne med öppna armar. Becka kommer att bli en härlig familjehund och sprida glädje omkring sig. Det får gärna finnas en trevlig hundkamrat i hemmet och Becka kan också tänka sig bo tillsammans med en katt."
Läs mer om Becka här!



"Capuccino är en mycket stilig herre med stort hjärta. Han öser kärlek över sina utvalda människor. Han har en stark personlighet och mycket viljestyrka. En trofast kamrat med lite egna principer. Den som vinner hans vänskap och respekt har en kamrat för evigt. Bland de andra hundarna har Capuccino en ledande roll. De yngre hundarna viker sig självmant för överhögheten. Vi söker för vår fine Capuccino ett livslängt, erfaret och tryggt hem där han får bli viktig och delaktig. Han delar gärna sitt hem med en trevlig tik. Barn under skolåldern bör inte finnas i hemmet."
Läs mer om Capuccino här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar